Maatwerk winkelkast Vuren/P7

 

Veel opbergmogelijkheden daar gingen we vanuit! De klant wilde veel opbergmogelijk heden maar het moest wel opgeruimd zijn. Samen met de klant is er een grote kast ontworpen met boeken planken achter gesloten deuren, laden, open vakken en kleine deurtjes.

Doordat de gehele kast is behandeld met boenwas ontstaat er een warme authentieke uitstraling. Door de strak vormgegeven handgrepen is er toch een knipoog naar de modernere meubelen. Doordat alle lades zijn voorzien van geleiders lopen deze te allen tijden soepel, de lades worden zelfs automatisch dichtgetrokken. (Zoals wellicht bij uw keuken)

Het uiteindelijke resultaat kunt u zien bij de afbeeldingen.

Please reload

Recent Posts

January 1, 2010

January 1, 2010

January 1, 2010

January 1, 2010

Please reload

Archive
Please reload

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Pinterest Icon
  • White Instagram Icon

©2016 HetAdres meubelen